Kooli põrand saab uueks

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaare kooli direktori kohusetäitja Marika Hiie sõnutsi on vana põrand nii lagunenud, et lapsed kipuvad sellel komistama. Sügisel seda muret enam ei ole.
Kaare kooli direktori kohusetäitja Marika Hiie sõnutsi on vana põrand nii lagunenud, et lapsed kipuvad sellel komistama. Sügisel seda muret enam ei ole. Foto: Elmo Riig

Viljandi linnavalitsus on otsustanud anda linnaeelarve investeeringute reservist Kaare koolile 9708 eurot teise korruse põrandate rekonstrueerimiseks.

Linna majandusameti juhataja Reevo Maidla tõdes, et põrand on väga kehvas seisus: lipid on lahti, nii et lapsed kipuvad seal komistama ja põranda hooldamine on raskendatud. Ta lisas, et kapitaalsemalt loodetakse Kaare kooli hoonet remontida põhikoolide korrastamise meetme abiga, aga see otsus on vaja langetada poliitiliselt.

«Voor avatakse väidetavalt järgmisel aastal ja kui kõik hästi läheb, esitame Kaare kooli sinna,» sõnas Maidla. Kaare kooli direktori kohusetäitja Marika Hiie ütles, et põrandavahetust alustatakse juunis, kui õpilased on vaheajal, ning valmis loodetakse saada õppeaasta alguseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles