Mälulainetest said osa tuhanded

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muuseumiööle avaldas mõju merekultuuri aasta. Viljandi muuseumis said lapsed ja lapsemeelsed meisterdada paberlaevukesi.
Muuseumiööle avaldas mõju merekultuuri aasta. Viljandi muuseumis said lapsed ja lapsemeelsed meisterdada paberlaevukesi. Foto: Marko Saarm

Vihma kiuste ajas end muuseumiööl kodust välja paar tuhat inimest. Neil, kes mingil põhjusel tulemata jätsid, on mida kahetseda.

Nagu teada, kandis tänavune muuseumiöö alapealkirja «Öös on laineid». Nii proovis iga tol õhtul avatud muuseum või ateljee tuua rahvalainete keskele muidki laineid. 

Tolle õhtu kõige kuulsam Laine oli kahtlemata Viljandi vanas veetornis. Kultuuriakadeemia tehnoloogialektori Toomas Tiku abiga oli näitlejanna Luule Komissarov, teleseriaali «Õnne 13» Laine, pugenud musta telekarpi ning kõneles seal erinevatest lainetest, alustades nähtavast valgusest ja lõpetades gammakiirgusega. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles