Juhti tabas haigushoog, auto rammis kesklinna poe ust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu tänav
Tartu tänav Foto: Marko Saarm / Sakala

Täna päeval juhtus Viljandi kesklinnas liiklusõnnetus. Autojuhti tabas sõidu ajal haigushoog, ta kaotas sõiduki üle kontrolli, see kaldus kõnniteele ja rammis antiigipoe ust. Uks lendas eest ja maandus poe põrandale. Keegi viga ei saanud.

Avarii leidis aset täna kell 14.30 Tartu tänav 4 maja ees. Majahaldur Reigo Rannu sõnul koristatakse õnnetuspaika ja tegeldakse sellega, et pood saaks ööseks ukse ette tagasi. Rannu lisas, et see oli õnnelik õnnetus ja keegi viga ei saanud  – oli pühapäev ja tänaval jalakäijaid ei liikunud.

Antiigipoe omanik Ivar Pai ei kandnud Rannu ütlemist mööda peale uksevigastuse muud varalist kahju. Omanik ise ei soostunud kommentaare jagama.

Viljandi politseijaoskonna patrullitalituse välijuht Janek Kuusk ütles, et politseile laekus teade õnnetusest kell 14.45. Politsei andmetel põhjustas selle terviserike. Mees, kes oli autos üksinda, kaotas sõiduki üle kontrolli ja rammis kahte maja. Lisaks autole said viga Tartu tänav 4 ja Tartu tänav 4a hoone sein. Kohapeal käis kiirabi ja vaatas mehe üle. Too oli adekvaatne ja haiglaravi ei vajanud.

Politsei andmetel oli mees kaine ja juhtimisõigusega. Osapoolte kokkuleppel lahendab juhtumit edasi kindlustus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles