Sari meelitas kokku hulga sõitjaid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa ratsaspordiklubi esindav Susan Kaleta oli laupäeval hobusega Aga Flamenco von Feicht 120-sentimeetriste takistustega parkuuris parim ja 130-sentimeetriste takistustega parkuuris üheksas.
Viljandimaa ratsaspordiklubi esindav Susan Kaleta oli laupäeval hobusega Aga Flamenco von Feicht 120-sentimeetriste takistustega parkuuris parim ja 130-sentimeetriste takistustega parkuuris üheksas. Foto: Elmo Riig

Läinud laupäeval leidis Sammuli tallis aset Viljandimaa takistussõidu karikavõistluste esimene etapp. Osalejaterohke mõõduvõtt venis pikale, kuid pakkus häid emotsioone nii sportlastele kui pealtvaatajatele.

Kolmest etapist koosneva Viljandimaa karikasarja 100-sentimeetriste takistustega Prike auhinnasõidus oli 52 startijat. Puhtuse ja kiiruse peale peetud sõidu võitis Merilin Palts hobusega Louiziana. Teised olid Marta Juhkami ja Spa ning kolmandad Marlen Ojaste ja Calve. Parim Viljandimaa ratsaspordiklubi esindaja oli selles sõidus Marie-Annabel Reiner hobusega Ernest W. Nemad pälvisid neljanda koha.

Teises, Vanamo auhindadele peetud kahefaasilises sõidus oli takistuste kõrgus 110 sentimeetrit ja stardis 51 sportlast. Kaks kõrgemat kohta teenis Viljandimaa ratsaspordiklubi esindav Berit Lehtsaar: esimeseks tuli ta hobusega Lasca 14 ja teiseks hobusega Solei Solei. Viljandimaa sportlase järel lõpetas kolmandana Anette Leppik hobusega Samurai’s Miracle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles