Ülari Kais jõudis Elvasse teisena

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure osa 23-kilomeetrisest Tartu maratonist jooksis Ülari Kais (ees) koos Raivo Allaga. Nende kahe ees võitis jooksu nädal varem ümber Viljandi järve jooksul parim olnud Ibrahim Mukunga Wachira.
Suure osa 23-kilomeetrisest Tartu maratonist jooksis Ülari Kais (ees) koos Raivo Allaga. Nende kahe ees võitis jooksu nädal varem ümber Viljandi järve jooksul parim olnud Ibrahim Mukunga Wachira. Foto: Margus Ansu / Postimees

Pühapäeval Tartu jooksumaratonil vaid mustanahalisele keenialasele Ibrahim Mukunga Wachirale alla jäänud viljandlane Ülari Kais peab teenitud teist kohta oma sportlastee kaalukaimaks tulemuseks.

Klubi Jooksupartner esindav mees tunnistas, et jooks oli põrgulikult raske, kuid ta lootis siiski kohta esikolmikus. «Startijate nimekiri andis selleks põhjust: paljud tugevad kodused konkurendid jäid võistlusest kõrvale,» nentis ta.

Asjaolu, et rajal polnud mitut Eesti tugevat pikamaajooksjat, ei kahanda aga sugugi viljandlase saavutuse väärtust ning seda meelt oli ka sportlane ise. «Teist kohta ühel Eesti kaalukamal ja esinduslikumal jooksuvõistlusel võib pidada minu senise karjääri üheks säravamaks tulemuseks,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles