Külamaja kokandusringi lapsed lähevad restorani harjutama

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uusna külamajas tegutseb teisipäevaõhtuti kokandusring, kus Ulve Kannimäe käe all õpivad söögitegemist 8–12-aastased (vasakult) Merili, Renee, Ingrid, Tõnis ja Heleriin.
Uusna külamajas tegutseb teisipäevaõhtuti kokandusring, kus Ulve Kannimäe käe all õpivad söögitegemist 8–12-aastased (vasakult) Merili, Renee, Ingrid, Tõnis ja Heleriin. Foto: Elmo Riig

Kui Sakala Uusna külamaja kitsukesse kööki astus, teatas üks pisike poiss käsi laiutades, et lõpuks ometi saab lehte ka. 

Lehte saab kaheksa-aastane poiss koos nelja kaaslasega, kes on aasta jagu teisipäevaõhtuti käinud Uusna külamajas kokandusringis ning oktoobrist juba kümneid toite valmistanud. Seegi kord podises pliidiraual raguu tarbeks potitäis liha. 

«Kuule, enne ajalehte sa pead liha vaatama, et see kärssama ei läheks,» juhendas Uusna laste kokandusringi eestvedaja Ulve Kannimäe ja suunas poisi tagasi lihapoti juurde.  Veel ütles ta, et põrandale maha kukkunud porgandijuppi ei pea Heleriin enam edasi riivima. «Las see jääda!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles