Viljandis pole kõik veel kadunud

Margus Haav
, Sakala ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Lepal on praegu kiired ajad. Mägede taga ei ole Ugala tänavuse vabaõhulavastuse «Kõrboja perenaine» esietendus, kus tema kanda on peaosalise roll. Enne seda aga ootab ees debüütromaani esitlus koduteatris.
Kadri Lepal on praegu kiired ajad. Mägede taga ei ole Ugala tänavuse vabaõhulavastuse «Kõrboja perenaine» esietendus, kus tema kanda on peaosalise roll. Enne seda aga ootab ees debüütromaani esitlus koduteatris. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval, 15. mail on Ugala teatri black box`is näitleja Kadri Lepa lasteraamatu «Poiss, kes tahtis põgeneda» esitlus ja ettelugemine, lisaks on kavas suur lasteraamatute täika.

«Poiss, kes tahtis põgeneda» on Kadri Lepa kirjanduslik debüüt, mis pälvis möödunud aastal lastejutuvõistlusel «Minu esimene raamat» teise koha. See räägib poisist, kelle vanemad lähevad reisile ja jätavad ta vanavanemate juurde. 

Kadri Lepp, see oli vist Voldemar Panso, kes soovitas laste ja loomadega parem mitte jännata. Teie, elukutselt näitleja, võtsite nüüd ette lasteraamatu kirjutamise. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles