Mõisaküla piiripunkt valmistub talgutega Eesti-Läti ühislaadaks

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
7. mail saab kogu Eestis põhiliseks tööriistaks reha. Lisaks palutakse enamikule «Teeme ära!» talgutele  kaasa võtta hea tuju.
7. mail saab kogu Eestis põhiliseks tööriistaks reha. Lisaks palutakse enamikule «Teeme ära!» talgutele kaasa võtta hea tuju. Foto: Elmo Riig

​Kuigi Viljandimaal on osa talguid juba peetud, jagub neid veel nii selleks kui järgmiseks nädalaks. Laupäeval ehk ametlikul talgupäeval lüüakse muu hulgas käed külge Mõisaküla piiripunktile, et valmistada seda ette Eesti-Läti ühislaadaks.

Talgujuht, Mõisaküla kultuurimaja juhataja Laine Pedaja ütles eile, et kohtus piiripunktis just ETV võttemeeskonnaga, et arutada laulusaate «Suvenaabrid» salvestamist 5. juunil. Samal päeval tuleb sealsamas esimene Eesti-Läti laat, kuhu on Pedaja sõnul praeguseks ainuüksi Eesti poole pealt kirja pandud üle saja müüja.

«Pidin pikali kukkuma. See rida tuleb vist Mõisakülla välja,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles