Myrakas ehk Üllar Priks on töötanud nii teatris kui kõrtsis, praegu peab aga Sakalas ajakirjanikuametit. Vabamal ajal võib teda leida mõne muusikainstrumendi tagant või tsikli seljast, enamasti aga ikkagi sealt, kus toit pole kaugel. Oma muhedas kokaraamatus jagab ta retseptide kõrval ka isiklike kogemustega vürtsitatud lugusid elust enesest.
Tellijale
Myrakas: tuju saab heaks süüa
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Myrakas, söömine on ainus töö, mis toidab. Sa oled seda toredat väidet veelgi laiendanud ja sõna tõsises mõttes söömisest töö teinud. Kas see on olnud hea valik?