Festival otsib vabatahtlikke

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töö keset muusikat ja melu on hea kogemus.
Töö keset muusikat ja melu on hea kogemus. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viimastel aastatel on Viljandi pärimusmuusika festival appi värvanud umbes 200 vabatahtlikku, kes moodustavad arvestatava osa kogu 350 inimese suurusest meeskonnast.

Vabatahtlikud on jagatud tiimidesse valdkondade järgi, aga nende täpne vajadus ja jaotus olenevad festivali eripäradest, lavade paigutusest, eriprojektidest ja paljust muust. Nii näiteks leiab tänavune festival aset EBU Euroraadio raames, mis tähendab tavalisest tunduvalt suuremat esinejate ja kontsertide arvu. See omakorda kasvatab piletimüüjate ja bändisaatjate vajadust.

Platsihooldus, telklaager, paki- ja pillihoid, pärimusmuusika aida saaliteenindus, Aida kohvik, pileti-, plaadi- ja nännimüük, bändisaatjad, ehitus, fotograafid, staabisekretärid, kullerid, lavamänedžerid, videotiim, IT-abid ja autojuhid on valdkonnad, kuhu tänavu vabatahtlikke vajatakse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles