Kiviraidur hoidis pöialt lühikese nimega jooksjale

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keerulisele nimele vaatamata oli võitja nimega plaat õigeks ajaks järve ääres ning võitja ja korraldaja said selle õigele kohale tõsta.
Keerulisele nimele vaatamata oli võitja nimega plaat õigeks ajaks järve ääres ning võitja ja korraldaja said selle õigele kohale tõsta. Foto: Elmo Riig

Ümber järve jooksu võitjate alleele uue võitja nimega võiduplaadi teinud Tauri Pihlak tunnistas, et tema loodab alati lühikese nimega mehe võitu, sest pika nime korral ei pruugi ta tööga õigeks ajaks valmis jõuda.

Seekordse võitja nime plaadile saamine osutus aga parajaks pähkliks, sest esimese hooga näis, et selline kolmeosaline ja 21 tähte pikk nimi mahugi sinna ära. Seega tuli kiirelt valida kaks nime.

Kell 12.39 tuli korraldajalt teade, et plaadile läheb nimi Ibrahim Wachira. «Meil on kokkulepe, et nimi saadetakse mulle sõnumiga, et kõik tähed ja märgid klapiksid,» selgitas Pihlak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles