Pavel Loskutov: see jooks oli puhas nauding

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pavel Loskutov lõpetas seekord ajaga 55.10, mis tähendas, et 558 inimest saavad nüüd öelda, et neil on õnnestunud ümber Viljandi järve jooksul edestada selle 11kordset võitjat.
Pavel Loskutov lõpetas seekord ajaga 55.10, mis tähendas, et 558 inimest saavad nüüd öelda, et neil on õnnestunud ümber Viljandi järve jooksul edestada selle 11kordset võitjat. Foto: Elmo Riig

Suures rahvahulgas jooksmine oli ümber Viljandi järve jooksu 11-kordsele võitjale Pavel Loskutovile puhas nauding. 559. koht ajaga 55.10 tuli mõnusa pingutusega.

«Mulle meeldis,» tunnistas Loskutov pärast jooksu. «Rahvamassi sees oli mõnus joosta ja ma võtsin seda lihtsalt naudinguga.»

Mõni päev enne jooksu saadud säärelihase rebend pani küll hetkeks kahtlema, kas ta saabki startida, kuid ta otsustas ikkagi jooksmise kasuks. «Algus oli mul küll hästi aeglane, aga siis sain aru, et võin ka kiiremini liikuda,» rääkis ta.

Märksõnad

Tagasi üles