Favoriidid tulevad Keeniast ja Holstrest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme asetleidva ümber Viljandi järve jooksu favoriidid tulevad kaugelt Keeniast ning Viljandist kümmekonna kilomeetri kauguselt Holstrest. Üks neist on mullu teise koha saanud Ibrahim Mukunga Wachira ja teine 2012. aasta võitja Keio Kits.

Eelmisel aastal suure hulga Eesti rahvajookse võitnud Ibrahim Mukunga Wa­chira saabus alles äsja oma kodumaalt Keeniast ja registreeris end jooksule neljapäeval. Ka mullu tuli kauge külaline starti favoriidina ning juhtis veel poolel võistlusmaal. Siis püüdis Roman Fosti ta kinni ja oli lõpukilomeetritel kiirem.

Eesti meestest on tänavu viimaste võistluste põhjal kõige kiirem olnud Keio Kits, kes pärast neli aastat tagasi võetud võitu pole saanud vigastuste tõttu järvejooksul startida. Nüüd on haigused seljataha jäänud ja nädal tagasi krooniti ta Eesti krossijooksumeistriks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles