Preemiate määrajad võivad valida paljude kandidaatide seast

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal määras Viljandi volikogu linna aastapreemia poolsada uut töökohta loonud tekstiilifirmale Delux Domotex. Pildil  on ettevõtte omanik Göran Sjöholm.
er/ Foto ELMO RIIG/ SAKALA
Eelmisel aastal määras Viljandi volikogu linna aastapreemia poolsada uut töökohta loonud tekstiilifirmale Delux Domotex. Pildil on ettevõtte omanik Göran Sjöholm. er/ Foto ELMO RIIG/ SAKALA Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi tänavuse aasta-preemia kandidaadiks on esitatud 18 inimest, ettevõtet või tegu ning elutöö preemiale kandideerib 19 inimest.

Viljandi haridus- ja kultuuriameti spetsialisti Ivi Lillepuu sõnul on hea meel tõdeda, et 2010. aastal tehti Viljandis palju väärt tegusid. «Kaaslinlased märkasid neid ja esitasid rohkesti preemiate kandidaate,» lausus Lillepuu.

Kultuuri- ja spordipreemiale kandideerib 33 tegijat ning teatripreemia saaja selgub üheksa kandidaadi tegevuse kaalumise järel.

Aasta noore tiitlile pretendeerib 11 inimest või tegemist. Märgatud on kaheksat laste- ja noortesõbralikku ettevõtet.

Kandidaatide nimed koos nende tegevuse ja saavutuste lühikese kirjeldusega avaldatakse linnavalitsuse ajalehes, mis ilmub 17. jaanuaril tasuta nädalalehe «1Leht» vahel.
 

Eelmisel aastal määras Viljandi volikogu linna aastapreemia poolsada uut töökohta loonud tekstiilifirmale Delux Domotex ja andis elutöö preemia 40 aastat arstina töötanud Mare ja Viktor Brinile.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles