Raekotta tuli tavapäratu kahjuhüvitise palve

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kauba tänaval asuva Kaminakeskuse uks on saanud niiskuskahjustusi. Muu hulgas on tulnud uksetahvli serva hööveldada, et see üldse käiks.
Kauba tänaval asuva Kaminakeskuse uks on saanud niiskuskahjustusi. Muu hulgas on tulnud uksetahvli serva hööveldada, et see üldse käiks. Foto: Karl-Eduard Salumäe, Marko Saarm

Viljandis Kauba tänaval asuv Kaminakeskuse pood soovib, et linn taastaks tema välisukse. Kaupluse juhataja Hannes Puu sõnul on uks lõhki paisunud, sest munakivisillutisele tekkinud lombist läbi sõitvad autod lennutavad vee vastu majaseina.

«Kuus-seitse klienti on niimoodi märjaks saanud. Uks tehakse lahti ja samal ajal tuleb auto. Reageerimiseks ei jää aega,» kirjeldas Hannes Puu. Ta lisas, et veesamba kõrgus küündib ligikaudu 70 sentimeetrini ning suurema vihmaga trepiesine lausa ujub.

Sealjuures rõhutab kaupluse juhataja, et on oma muret linnale aja jooksul mitu korda meelde tuletanud. Oma sõnul andis ta ukse ette tekkivast lombist teada juba tänava ehitamise ajal, kuid sellest ei muutunud midagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles