Maarja Nuut keerleb koos oma uue plaadiga unenäoilmas

Margus Haav
, Sakala ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Une meeles» on salvestatud möödunud aasta suvel. Eestis ilmub plaat 1. mail, rahvusvaheliselt 3. juunil. Plaadil kõlavaid palu esitas Maarja Nuut Viljandis publiku ees aga juba möödunud nädalal.
«Une meeles» on salvestatud möödunud aasta suvel. Eestis ilmub plaat 1. mail, rahvusvaheliselt 3. juunil. Plaadil kõlavaid palu esitas Maarja Nuut Viljandis publiku ees aga juba möödunud nädalal. Foto: Kris Süld

Maarja Nuudi teine sooloplaat «Une meeles» kompab tõsielu ja unenäolisuse piire. Autorile on muusika ja selles peituvad pildid või lood võimalus rännata ühest reaalsusest teise ning viibida kohas, kus kõik on võimalik.

Maarja Nuut, teie esimesest plaadist on juba kolm aastat möödas. See on päris pikk aeg. Mis kõik sinna sisse mahtunud on?

Artistina on mul kogu aeg ideaalid ja eesmärgid, mille poole püüdlen. Vahetevahel tundub, justkui liiguksid asjad hirmus aeglaselt ja venides ning midagi ei toimu. Aga kui ma nüüd hakkan mõtlema, siis on ikka päris palju juhtunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles