Linnajuhid kutsusid vastuvõtule

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Volikogu esimees Tarmo Loodus ja volikogu liige Heiki Raudla surusid ammuste kaaslastena kätt.
Volikogu esimees Tarmo Loodus ja volikogu liige Heiki Raudla surusid ammuste kaaslastena kätt. Foto: Elmo Riig / Sakala

Aasta esimesel tööpäeval, mil riigilipud lehvisid Vabadussõjas võidelnute mälestuseks, olid Viljandi linnapea ja volikogu esimees kutsunud hulga rahvast pärimusmuusika aita vastuvõtule.

«Möödunud aasta oli raske,» rääkis linnapea Kalle Jents oma kõnes. «Et tagada linna jätkusuutlikkus, tuli teha palju raskeid otsuseid ja mõnestki olulisest ettevõtmisest loobuda. Ent midagi väga olulist siiski tegemata ei jäänud.» Ta tänas töötegijaid ja ettevõtjaid, kes on linna arengusse oma osa andnud.

Alanud aasta sammudena nimetas linnapea lauluväljaku projekteerimist, Midrimaa lasteaia hoone remontimist, hooldekodu ehitamist ning lossipargi renoveerimist. Taustaks jooksid linal kaadrid hansa- ja folgifestivali päevadest, staadioni remontimisest, purjekast järvel, linna lilledest ja meeskoori esinemisest, samuti pildid Viljandist kevadel, suvel, sügisel ja talvel.

Volikogu esimees Tarmo Loodus mõtiskles teemal «Meie ise, meie lapsed ja meie suhted» ning muretses, kellele me oma linna loome, kui nii vähe lapsi sünnib.
Kõnedele järgnes kogunenute keskustelu. Meeldivat õhkkonda lisasid Silver Sepa põnev jalgrattakodarate ja plastanumate abil loodud muusika ning kaunilt kujundatud tikuleivalaud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles