Džäss liigub Viljandis ringi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Jazzkaar» on ka varasematel aastatel rongidesse jõudnud.
«Jazzkaar» on ka varasematel aastatel rongidesse jõudnud. Foto: Toomas Tatar / Postimees

Festivali «Jazzkaar» linnaruumiprojekt jõuab kolmandat aastat Viljandisse. Teisipäeval, 26. aprillil üllatatakse linnarahvast muusikaga ebatavalistes kohtades: rongis, tänavatel, kaubanduskeskustes, bussijaamas ja kohvikutes.

Lisaks muusikutele löövad kaasa Viljandi kunstikooli õpilased, kes näitavad Centrumi keskuses, kuidas üks kunstivorm toetab ja inspireerib teist. Viljandi kultuuriakadeemia kõrval on oodata tantsulist numbrit, millest võtavad osa tantsutudengid. Teisipäeval tasub ka taeva poole vaadata, sest muusikud ronivad suisa Vilma tornide otsa musitseerima. 

Lisaks kohtab neid Uku keskuse ees, kus paikneb maagiline vaip. Kui sellele astuda, hakkab kõlama meeli erutav džäss. Viljandi džässiklubi kohtumispaigana tuttavas kohvikus Fellin saab lisaks lõunale veel suure annuse džässi. Muusika jõuab ka raamatukogu ette ning isegi bussijaama. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles