Tulistaja ema: olen jäänud aastaid abita

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
15. aprilli traagilised sündmused Valuoja puiestee 22 majas näitasid, et abi jäi hiljaks, ehkki perekond tegi omalt poolt kõik võimaliku, et Rene ravile saaks. Ta oli eelmisel päeval ka ise haiglas abi otsimas käinud.
15. aprilli traagilised sündmused Valuoja puiestee 22 majas näitasid, et abi jäi hiljaks, ehkki perekond tegi omalt poolt kõik võimaliku, et Rene ravile saaks. Ta oli eelmisel päeval ka ise haiglas abi otsimas käinud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Möödunud reedel juhtus Paalalinna kortermaja trepikojas traagiline sündmus, kus 38-aastane Rene tulistas surnuks talle ette sattunud 39-aastase pereisa Alari. Rene ema soovib avaldada lahkunu omastele siirast ja sügavat kaastunnet.

«On väga kurb, et selline traagiline lugu on juhtunud,» märkis ta oma avalduse alguses. Et ajakirjanduses on ilmunud artikleid, mis ei kajasta tegelikku olukorda päris õigesti, pidas ta vajalikuks anda oma selgituse. Samas pole ta valmis andma intervjuusid, sest on juhtunust väga šokeeritud. 

«Soovin öelda, et olen oma poja ravimisel teinud emana lähedaste toel kõik, mida olen osanud ja suutnud. Olen aastaid proovinud oma murele Rene pärast lahendust leida, kuid olen jäänud praktiliselt ilma abita,» kirjutas tulistaja ema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles