Hunnik õnnetust riiulite vahel

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusikat kuulates võis tajuda ka suuremate autode müra alles vahetult enne nendega kohakuti sattumist.
Muusikat kuulates võis tajuda ka suuremate autode müra alles vahetult enne nendega kohakuti sattumist. Foto: Marko Saarm

Teede ja tänavatega võrreldes küll tunduvalt turvalisemad, aga noorte seas samuti populaarsed seikluspargid on loomulikult ostukeskused. Sakala otsustas täisvarustuses ka ühes säärases mõned uhkemad poognad teha. Olgu etteruttavalt öeldud, et ladusalt seal just ei läinud.

Sõidan autoga Uku keskuse parklasse, topin klapinööbid kõrva ja käivitan listi lemmiklugudega. Et midagi tegemata ei jääks, avan nutitelefonis ka Facebooki uudisvoo.

Mis seal salata, taevas särav kelmikas kevadpäike ja hoogsad rütmid tekitavad kohe tunde, nagu oleksin sattunud vingesse muusikavideosse. Tegelikkuses kujuneb aga juba mõnekümne meetri pikkune teekond keskuse ukseni üksjagu konarlikuks, sest iga natukese aja tagant tuleb tõsta pilk ekraanilt, veendumaks, et suunataju alt ei vea. Samuti kisub mingi kuklatunne paranoiliselt üle õla kiikama, ega mõni masin minust üle veereda plaani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles