Cheersis lajatatakse öösel valusat riimi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aasta jaanuaris pärjati Genka ja Paul Oja ühisplaat aasta hiphopalbumi tiitliga.
Möödunud aasta jaanuaris pärjati Genka ja Paul Oja ühisplaat aasta hiphopalbumi tiitliga. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Täna öösel astub klubi Cheers mustas kastis lavale duo Genka & Paul Oja. Et midagi tegemata ei jääks, on auhindadega pärjatud muusikud kampa võtnud bassimees Margo Rindemaa ning elektroonilistele biitidele lisab naturaalset vürtsi Rainer Meinart trummidel.

2014. aastal plaadifirma Legendaarne Records välja antud plaat, millele talletatud taieseid kooslus esitab, on auhinnatud aasta hiphopalbumi tiitliga ning oli endiste Toe Tagi bändikaaslaste esimene koostööprojekt pärast koosseisu kolmanda liikme Revo Jõgisalu enneaegset lahkumist aastal 2011.

Esiti pealkirja «Jeesus Presley» kandval tuuril tutvustatud plaadi materjal on meestele omaselt žanripiire nihutav, julge ja kartmatult eksperimenteeriv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles