Poisid hakkavad Viljandis võistu laulma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme on Viljandis kaheksas poistekooride võistulaulmine. See toob kohale 17 poistekoori enam kui 600 lauljaga Tartumaalt ja Tallinnast, Pärnust ja Paidest, Võrust ja Antslast, Sauelt ja Saaremaalt, Põltsamaalt ja Tabasalust.

Võisteldakse kuues kategoorias ja kohustuslikud laulud on valitud eri tasemega koore arvestades. Žüriisse kuuluvad endised poistekoori lauljad, praegu üle-eestilise noorte sümfooniaorkestri dirigent Jüri-Ruut Kangur ja helilooja Mart-Rasmus Puur, tuleva aasta noorte laulupeo peadirigent Heli Jürgenson, tütarlastekoori Ellerhein dirigent Ingrid Kõrvits ja Riia Toomkiriku poistekoori peadirigent Martinš Klišans.

Võistulaulmine algab laupäeval kell 11 Viljandi Kesklinna koolis. Kell 16 on kavas rahvusooperi Estonia poistekoori ja Viljandi linna poistekoori kontsert ning võitjate autasustamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles