Esimene maasikas läks parimale peastarvutajale

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure-Jaani kooli II a klassi tüdrukutele (vasakult) Maris Mankinile, Kertu Saksniidule, Annaliisa Nodaperale, Carmen Markusele, Kirke Saksniidule ja Sanna-Ly Pähklemäele on maasikatega askeldada ühtaegu lõbus ja põnev. Maasikad maitsevad ju igale lapsele.
Suure-Jaani kooli II a klassi tüdrukutele (vasakult) Maris Mankinile, Kertu Saksniidule, Annaliisa Nodaperale, Carmen Markusele, Kirke Saksniidule ja Sanna-Ly Pähklemäele on maasikatega askeldada ühtaegu lõbus ja põnev. Maasikad maitsevad ju igale lapsele. Foto: Marko Saarm / Sakala

«Ootame koos maasikaid. Kas on nii?» küsib Suure-Jaani kooli II a klassi juhataja Reeda Sadam ning vaatab lastele otsa. «Jaa!» kostab 17 suust rõõmus hüüe.

Suure-Jaani kool on üks Eesti 255 koolist ja lasteaiast, kes sel kevadtalvel Räpina aianduskooli maasikaprojektiga ühinesid. Vabariigi aastapäeva eel jõudis II a klassiruumi neli kuumaasikataime: kaks kollaseviljalisest «Yellow Creami» ja kaks punaseviljalisest «Regina» sordist. Lapsed istutasid need suuremasse potti ning hakkasid põnevusega magusate viljade valmimist ootama.

Rõõmustab võimas koor

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles