Aasta 2011: muutuste aeg soosib tähelepanelikke, heldeid ja arukaid

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Olemegi jõudnud uude, suurte muutuste aastasse. Meil tuleb harjuda uue rahaga ning kahtlemata võtab see üsna palju aega.

Ehk suudame 2011. aastal hinnata igat õnnekildu, mis meile pakutakse. Hoolime rohkem lähedastest, naeratame sagedamini ning lubame ka endale midagi ilusat, et võiksime aasta lõpul kergemalt hingata ja tõdeda: oleme siiski päris kenasti hakkama saanud.

See lühiprognoos annab aasta taustpildi, mille moodustavad pikaajalise mõjuga aeglased planeedid. Põhjalikuma ülevaate saate Edda Pauksoni «Astroloogilisest Abimehest 2011».

JÄÄR
Selle aastaga algab teil pöördeline eluperiood. Olete liikuv, energiline ja organiseerimisvõimeline ning tormate kõige uue ja huvitava poole. Kindlasti tehakse teile üllatuslikke pakkumisi mis tahes eluvaldkonnas. Kahtlemata soovite teha ka teistele meeldivaid üllatusi.

Võiksite ennast siiski kokku võtta, et ei hakkaks uisapäisa otsuseid langetama. Leidke aega plaanid hoolikalt läbi kaaluda või mis veel parem: hea sõbra või juristiga läbi vaadata, et ükski poolt- või vastuargument märkamata ei jääks. See aasta ei sobi rutakate otsuste tegemiseks, vastasel korral võite saada oodatud kasu asemel hoopis kahju.

Töösuhted kipuvad ägenema ning mõnele võib see tähendada ametikoha kaotamist. Teie vabadusiha ja ettearvamatu käitumine võivad põhjustada vaidlusi kolleegide ning ülemustega, aga millisele ülemusele see meeldiks? Pole välistatud, et lööte ukse enda järel pauguga kinni. Hoidke end vaos, vastasel korral võite oma mõtlematust õige pea kahetseda.

Töökaaslastega kujunevad suhted üsna pingeliseks — iseäranis juuli lõpul, augusti esimesel poolel ja 11. novembrist aasta lõpuni.

12. märtsini olge valvel, et kõik otsused oleksid seadusega kooskõlas. Kõverteede kasutamine rikub teie võimalused. Välja võib ilmuda mõni vaenlane.

Enesetäiendamiseks, reisimiseks või välisriigis töötamiseks sobivad jaanuar, november ja detsember. Võib ette tulla maailmapilti avardavaid eksootilisi reise. Paljud noored Jäärad alustavad õpinguid ja võivad vahetada eriala.

Teie sissetulek on kuni juunikuuni ebakindel, mistõttu peate väljaminekud kontrolli all hoidma. Sealtpeale võite arvestada suurema sissetulekuga, olgu siis palga, preemia, lisatöö või loteriivõidu kaudu.

Töö tõttu kipub teil nappima aega ja tähelepanu lastele, ent augustis ja septembrist 11. novembrini leiate aega ka nendele.

Romantilised suhted on sel aastal leigevõitu, sest teil ei jää armsamale aega: töö tõttu jäävad hellused tagaplaanile. Aeg-ajalt puhkevad vaidlused õnneks suure tüliga ei päädi.

Leidke aega endale ja lähedastele: minge külla, kultuuriüritusele või lihtsalt jalutama. See lubab näha ka tööasju selgema pilguga ning just seda on teil sel aastal vaja.

Tervis on üsna stabiilne. Alates 11. novembrist olete mõnevõrra vastuvõtlikum külmetushaigustele ja nakkustele. Minge kindlasti vähimagi kahtluse korral hambaarsti juurde. Välistatud pole kirurgilised protseduurid, sealhulgas lihtsalt haava õmblemine — eriti lastel, kes on tänavu üleannetud.

SÕNN

Teil võib tekkida vajadus vahetada töökohta — näiteks ootamatu koondamise tõttu. Sobivaim aeg uut kohta otsida on 16. jaanuarist 24. veebruarini ja 2.—27. märtsini. Siis olete aktiivne ja enesekindel.

Kaaslaste soovide ja nõuannete arvestamine — olgu või vastu tahtmist — toob teile nüüd eriti palju kasu.

Vältige kahtlasena näivaid tehinguid, inimesi, kes pakuvad riskantseid ettevõtmisi, ning seltskondi, mille ajendid on ähmased.

Rahaasjus sõidate juunini justkui Ameerika mägedel. Parim aeg finantsseisu parandada on juunis — sel ajal võib teil olla õnne loteriis.

Jaanuaris, novembri lõpul ja detsembri esimesel poolel võib ette tulla välisreise. Otsustate end täiendada mõnel kursusel, minna kõrgkooli või omandada uue eriala.

Kodune elu muutub teile eriti tähtsaks augustis ja septembris. Võite ette võtta ümberkorraldusi, tegelda taimedega või  abistada vanemaid. Elukoha vahetamiseks see aasta erilisi võimalusi ei paku.

Partnerlussuhted on ehk liigagi rahulikud. Pisut kirge võib tuua ajavahemik 9. oktoobrist 2. novembrini.

Kui aasta esimene pool pakub ootamatuid olukordi ja muudatusi, siis alates juunist valvab teie elu Sõnni märgis liikuv õnnetoov Jupiter. Olete abivalmis ja optimistlik ning minetate loomupärase jonnakuse, mistõttu suhted püsivad head.

Nüüd passib ilmutada ettevõtlikkust ning klaarida pingeliseks muutunud suhteid.

Lastele leiate tavapärasest rohkem aega juulis, augustis, novembris ja detsembris. Oskate neid juhendada ja võidate kergesti nende usalduse. Loota võib ka pere juurdekasvu.

Nii mõnigi Sõnn võib sügisel armuda või sugeneb uut kirge ja sügavust senisesse suhtesse.

Tervis nõuab sel aastal tähelepanu. Kipute väsima ning endast võib märku anda mõni hiiliv haigus. Tundlikud on selg, põlved ja kurk. Käige kindlasti arsti juures.

Olude sunnil peate külastama kedagi, kes viibib haiglas, hooldekodus, vanglas, lastekodus või muus kinnises asutuses. Muret võib teha lähedase inimese tervis.

KAKSIKUD

Aasta tõotab tulla vaheldusrikas ja pakkuda töökoha vahetuse võimalusi. Loomeinimestel ja vabakutselistel kujuneb viljakaks 4. aprilli ja 5. augusti vaheline periood. Teised kasutagu töökoha vahetuseks ära 21. veebruari ja 21. aprilli vahele jääv aeg, mil edu tagavad tutvused.

Siis võite ühtlasi saada palgakõrgendust, ent välistatud pole ka tööst ilmajäämine. Suhted töökaaslastega on head, pingelistel aegadel annate üksteisele nõu, kuidas paremini toime tulla.

Pereelu sujub. Septembris ning 11. novembrist aasta lõpuni on hea teha kodus muudatusi, vahetada elukohta, suhelda innukalt kodakondsetega ja abistada vanemaid.

Lastega tegelete sel aastal palju, kuid võib-olla olete seejuures liiga karm ja kriitiline. Õigem oleks anda järglastele rohkem vabadust ja luua nendega hingeline kontakt. Septembris on selleks head võimalused.

Meelelahutusest hoolite sel aastal vähe. Tööl valitsev segadus rikub tuju ning teid on raske kodust välja meelitada. Võtke siiski aega ka oma hingeliste vajaduste rahuldamiseks. Sõprade seltsis tunnete end palju paremini, saati et nii mõnigi neist võib üllatada teid huvitava ettepanekuga.

Rahaasjad on muutlikud, kuid rasketel aegadel võite abi saada sõpradelt. Head on selles mõttes juuni ja juuli, mil leiate võimalusi lisa teenida.

Romantilised suhted on 2. novembrist aasta lõpuni ülihead: võite armuda või abielluda.

Tervis püsib küll stabiilne, aga ärge seda mõtlematult proovile pange. Naistel võivad end tunda anda põis ja munasarjad — hoidke käed ja jalad soojad.

VÄHK

Märtsist peale on karjääri vallas oodata äkilisi muudatusi. Ehk on senine töö ennast ammendanud ja saabunud aeg edasi liikuda. Ilmutades ettevõtlikkust, leiate endale uue huvitava koha.

Kui pakutu huvitab teid, vahetate lausa eriala. Usaldage oma sisetunnet ja võtke julgesti ette muudatusi, isegi kui need eeldavad ümberõpet. Ometi tasub uurida kõiki plusse ja miinuseid ning uue firma tausta. Palga suurus ei ole teile primaarne.

Rahaasjad on stabiilsed, kuigi muretsete pidevalt, nagu teie märgile omane. Juulis ja augustis avaneb teil võimalus lisa teenida. Võib-olla saate preemiat.

Septembri teisel ja novembri esimesel poolel suudate olukordi adekvaatselt hinnata ja kasulikke investeeringuid teha. Haarake kinni igast mõistlikust võimalusest oma rahaseisu parandada.

Kodus läheb kõik plaanipäraselt. Erilisi muudatusi te ette ei võta, kuid tasapisi võib idanema hakata elukoha vahetamise mõte. Mõnel Vähil tuleb idee ehitada endale uus, suure aiaga kodu.

Kodustega saate hästi läbi, plaane tehes olete asjalik ja koostöövalmis. Kodusoojust võib küll nappida, kuid seda vajakajäämist saab parandada pereringis peetavate üritustega. Tavalisest enam võite muret tunda vanemate tervise pärast. Kutsuge nemadki pere ringi — sellest on neile kindlasti rohkem abi kui teie muremõtetest.

Partneriga võib aeg-ajalt tekkida pingeid, kuid ärge võtke erimeelsusi kaasa järgmisse päeva. Mitte alati ei ole õigus teil, peate arvestama ka kaasa tõekspidamisi ja vajadusi. Õrnus ja hellus annavad suhtele märksa enam kui oma õiguse tagaajamine.

Sõpradega käite tihedalt läbi juunis — võtate ette mõne matka, külastate ja aitate üksteist ning kuulate üksteise muresid.

Lastega hea ja usaldusliku vahekorra loomiseks sobivad iseäranis jaanuar, veebruar ning 9. oktoobri ja 2. novembri vaheline aeg. Olete neile hea nõuandja ja nad tunnustavad teie autoriteeti.

Tervis on hea. Otsustate hakata tegelema tervisespordiga ja kaasata ka teised pereliikmed. Ärge rassides seljale viga tehke. Vältige raskuste tõstmist. Aeg-ajalt võib ette tulla närvilisusest tulenevaid seedehäireid.

LÕVI

Olete karjäärihimuline. Suhted töökaaslastega on korrektsed ja otsekohesed ning koostöö laabub. Tipp- või keskastmejuhid oskavad tööd hästi organiseerida. Aasta esimesel poolel tuleb ette välissõite — sageli ootamatuid, ent viljakaid ning inspireerivaid.

Ka silmaringi arendavad puhkusereisid on tõenäolised. Paljudel Lõvidel võib tekkida soov omandada kõrgharidus mõnes teises riigis.

4. juunist aasta lõpuni avaneb häid võimalusi avardada oma ettevõtte piire. Kui juhtute olema töötu, on sel ajal parem võimalus ametikoht leida. Kiirustada ei maksa, oodake ära töö, mis teile sobib.

Rahaga tulete läbi. Väljaminekuid plaanides võite lubada endale kõike, mida vajate. Suured tehingud jätke septembrisse, siis tõuseb nendest enim tulu.

Kodune elu sujub, suhted on igati head. Kui soovite midagi muuta või elukohta vahetada, tehke seda septembris. Kinnisvaratehinguteks on parim aeg veebruarist aprilli lõpuni.

Sel aastal, eriti septembris ja novembris saate lastega väga hea kontakti.

Partnerlussuhetes tekkinud segaduse korrastamiseks sobib see aasta oivaliselt. Võite luua uue armusuhte või tuua senisesse sära. Meelelahutus muutub endisest tähtsamaks. Suhtlete sõprade ja tuttavatega rohkem, võttes ette huvitavaid reise või kultuuriüritusi.

Tervis püsib stabiilne. Aasta on hea krooniliste haiguste raviks. Pisut enam vajate hoolt aasta algul ja lõpul. Muret võib valmistada eaka sugulase tervis.

NEITSI

Tööl ja karjääris läheb kõik plaanipäraselt. Kui peakski juhtuma, et kaotate töökoha või soovite lihtsalt seda vahetada, laheneb olukord piisava aktiivsuse korral teile soodsalt.

Aasta esimesel poolel võib tulla tegemist maksuametiga. Hoidke kõik asjad korras, siis pole teil midagi karta.

Alates juunikuust on väga soodne aeg mis tahes töisteks muudatusteks, teile võidakse teha ülihäid pakkumisi. Samuti võib tekkida soov õppida midagi uut, minna kõrgkooli või täiendada mõnel kursusel oma teadmisi. Üsna tõenäolised on õppereisid ja igasugused muud välisreisid. Töö mõnes välisettevõttes võib osutuda väga edukaks.

Rahaasjades olete liiga murelik: kipute kokku hoidma seal, kus seda kindlasti teha ei tohiks, eriti enda ja koduste arvelt. Peaksite soovi midagi tallele panna mõnevõrra ohjeldama. Samas on see aasta suurepärane investeeringuteks ja kinnisvaratehinguteks, sest oskate kainelt analüüsida pakutavate tehingute kõiki aspekte.

Kodune elu on rahulik ja veidi igav. Aasta algul ning novembris ja detsembris avalduvad mõjud tekitavad teis soovi teha kodus muudatusi või hoopis koos kodustega midagi huvitavat ette võtta.

Tööalased partnerlussuhted kipuvad olema segasevõitu. Võib ette tulla klatšijutte — jälgige hoolega, keda usaldate. Püüdke piirduda konstruktiivse koostööga.

Suhetes elukaaslase või armsamaga kipute olema mõnevõrra viril, leiate, et teile ei pöörata piisavalt tähelepanu ja teie eest ei hoolitseta nii palju, kui teie arvates seda tegema peaks. Vajate tavalisest enam hellust ning kipute seda lausa nõudma. Pidage meeles: sel kombel saadud hoolitsusel pole niisugust väärtust kui spontaanselt tulnul. Pakkuge kõike seda, mida ise ihkate, ka oma armsamale! Uskuge, see, mida te temalt vastu saate, ületab teie julgemadki unistused. Aasta üldmõju on siiski võrdlemisi rahulik, suuri tülisid partneriga ette näha ei ole.

Laste käekäik on teile sel aastal ülitähtis. Te oskate neile suurepärast nõu anda, kuid kipute seda tegema liiga autoritaarselt, tekitades lastes parajat trotsi. Valige õige aeg, koht ja viis, kuidas oma lapsi õigetele radadele juhtida.

Tervis kipub olema üsna muutlik. Kipute ülearu muretsema iga pisimagi probleemi pärast. Esineda võib allergiat, ka vastuvõtlikkus nakkustele on tavapärasest suurem. Paljud vaevused võivad olla tingitud närvitsemisest.

KAALUD

Kuna Saturn paikneb terve aasta teie enda märgis, see tähendab Kaaludes, siis toob see teile võrdlemisi tõsise, takistustega aasta. Suuresti oleneb aasta edukus teie natuurist, visadusest, võitlusvalmidusest ja töökusest. Kindlasti olete sel aastal tõsisem, kohati murelik ning hoolite vähem seltskondlikust lävimisest kui tavaliselt.

Suhted töökaaslastega on segased, esineb möödarääkimisi ja vaidlusi. Võib juhtuda, et kaotate töökoha, kuid enamasti põhjustate selle teie ise.

Kipute juhinduma tunnetest ning igasugune rutiin võib teid ärritada. Kui olete vabakutseline, loominguline töötaja ning saate ise oma aega planeerida, on olukord märksa parem. Uue koha otsimiseks või olemasoleva vahetamiseks on sobivaim aeg 16. juunist 19. septembrini.

Raha pärast muretsete palju, kuid müstilisel kombel oskate just sel aastal oma rahaasjadega toime tulla. Juunikuust võib teil ette tulla mõni soodne kinnisvaratehing või saate päranduse. Kui olete ettevõtja, on see väga hea aeg ettevõtte rahalist olukorda analüüsida ja parandada. Kui vajalikuks osutuvad asjaajamised maksuametiga, saate sel ajal oma asjad kenasti korda.

Teie isiklikud suhted kipuvad märtsikuust muutuma üsna keeruliseks, vähemalt te ise arvate nii. Mõni tähtis suhe võib katkeda. Eriti puudutab see töösuhteid, kuid ka isiklikud suhted on sel ajal kaunis keerulise iseloomuga: võib ette tulla ootamatuid tülisid ja lõputuna näivaid vaidlusi. Peaksite meeles pidama, et suhete osas ei maksa sel aastal liiga tormakaid otsuseid teha.

Samas võite ootamatult luua mõne uue suhte, kuid ka selles peituvad samasugused ohud, nii et olge suhetes mõistev ja mõistlik. Retsept on väga lihtne: häälestage ennast alati positiivsele lainele, kui tunnete, et teis hakkab mäss pead tõstma.

Teie kodune elu on sel aastal pöördeline. Võib tekkida suurema ümberehituse vajadus või siis tuleb leida endale uus elukoht. Terve aasta mõtlete pingsalt, kuidas oma kodust elu parandada või muuta. On suur oht kodustega vastuollu minna, samuti võib muutuda raskeks kodulaenu maksete tasumine. Enne suuremaid ümberkorraldusi oleks mõistlik nõu pidada kogenumate inimeste, juristide või vanematega.

4. aprillist 5. augustini peaksite rohkem tähelepanu pöörama oma tervisele. Kui ilmneb mõni tervisemure, tuleks kohe arsti poole pöörduda. Võimalik, et haigus on raskesti diagnoositav. Olete tavalisest vastuvõtlikum nakkustele ja külmetushaigustele, hoidke jalad ja ristluude piirkond soojas! Samas võib liigne tervise pärast muretsemine tuua kujuteldava haiguse.

SKORPION

Oma tööasjade pärast ei pea Skorpionid sel aastal erilist muret tundma. Küll aga võib teile hakata tunduma, et teie töö on igav, ja see võib esile kutsuda soovi muutusteks. Olge ettevaatlik: sedalaadi muudatused võivad tuua kaasa paraja segaduse, eriti ajavahemikul 19. septembrist 11. novembrini. Hoidke pea klaar, siis suudate probleemid endast eemal hoida!

Suhted töökaaslastega on aktiivsed aasta esimesel poolel. Teil on ideid, mida tahate kohe rakendada, eriti kui olete juhtivtöötaja. Ärge siiski kiirustage, sest liigne organiseerimine võib teie head suhted töökaaslastega pingeliseks muuta. Talitage tasa ja targu ning olete märksa edukam kui tühjalt rapsides.

Teie rahaline seis on täiesti normaalne. Novembrikuust aasta lõpuni peaksite siiski jälgima, et te oma väljaminekutega liiale ei läheks. Sel ajal tuleb investeeringud hoolikalt läbi kaaluda, samuti võib teid tabada heldushoog, mis muudab toimetuleku hiljem keeruliseks. Kindlasti peaksite vältima võlguandmist ja -võtmist.

Lähedastega olete hoolitsev, samas vajate ka ise hellust ja armastust. Kui oma kodus üldse midagi teha viitsite, siis on eesmärk muuta see kaunimaks. Ka lastega olete tavalisest märksa leebem — vaadake, et te neid ära ei hellita!

Sõpradega suhtlete vähem, kuid võite leida endale mõne vanema sõbra, kes annab teile head nõu ja võib teie ellu jääda aastateks.

Peate väga hoolikalt jälgima, et ükski teie tegevus ei läheks seadusega vastuollu. On ka oht, et välja ilmub mõni salajane vaenlane, kes üritab teie jalgealust õõnestada. Kui tegutsete ausalt ja sirgjooneliselt, ei õnnestu kellelgi teile halba teha.

Reisimiseks ja komandeeringuteks on parem aeg suvel.

Partnerlus- ja armusuhted on eriti ilusad alates juunikuust. Kui ongi tekkinud mingid lahkhelid, siis need tõenäoliselt lahenevad. Nii mõnigi Skorpion võib sel ajal armuda või isegi abielluda.

Meelelahutusest eelistate neid üritusi, mis pakuvad intellektuaalset rahuldust. Ilmselt osalete sagedamini kultuuriüritustel.

Tervis on hea, kuid ärge pange seda proovile, sest on tõsine oht üle pingutada. Vastuvõtlikumad kohad on selg, kõrvad ja silmad. Võib ette tulla hüppeliigese vigastusi. Aeg-ajalt võiksite kontrollida oma verenäitajaid. Aprillis võib ette tulla põletikulisi protsesse. Ja hambaarsti aadress tuleks kindlasti meelde tuletada.

AMBUR

Tõenäoliselt sõltub teie töö suuresti firma käekäigust. Kui peakski ette tulema muudatusi, ei hakka te põdema, olge ainult kohusetruu ning ärge andke põhjust enda lojaalsuses ja sobivuses kahtlemiseks.

Eriti hoolikas ja diplomaatiline peaks olema septembris, novembris ja detsembris.

Samas on teil energiat uue töökoha otsinguteks, kui peaks juhtuma, et teid tabab ootamatu koondamine. Kui vaja, olete valmis isegi eriala vahetama. Samas võib juhtuda, et otsustate ennast täiendama asuda, olgu siis kõrghariduse või mõne uue eriala omandamise teel. Energiat teil selleks igatahes jätkub, olete oma püüdlustes visa ja sihikindel.

Rahaline seis on samasugune, nagu see on praegu paljudel: erilist küllust ei ole, kuid tõsist puudust õnneks ka mitte. On hea, kui olete valmis ajutiselt pisut vähemaga toime tulema.

Partnerlussuhetes möödub aasta rahulikult, kõik sujub teie soovi järgi. Juunis on nii mõnedki Amburid eriliselt heatahtlikud ning soovivad oma elukaaslasega midagi ilusat ette võtta. Võimalik, et otsustate minna eksootilisele puhkusereisile.

Oma lastele olete sel aastal hea sõber. Nad usaldavad teid, eriti kui nad juhtuvad olema teismeeas. Aasta esimene pool võib tuua hulga pereüritusi: käite sportimas või matkamas. Olete alati valmis mõnest lõbustusest osa saama ning neid ka organiseerima. See on aasta, kui naudite igat laadi meelelahutust. Suudate kaaskondseid aktiivse ja vaba olekuga üllatada.

Suhtlemine sugulaste ja naabritega on sel aastal üsna tihe.

Aasta keskel pühendute oma kodule ehk teete remonti, vahetate mööblit või tekib koguni soov elupaika vahetada. See aasta võib sellise soovi ka reaalsuseks muuta.

Tervis on suurepärane ning tõenäoliselt ei pea te eriti meedikuid tülitama. Kuni juunikuuni hoidke siiski sall kaelas, sest kurk võib kergemini külma saada.

KALJUKITS

Teid ootab võrdlemisi keeruline ja takistusterohke aasta. Kui olete töötu, on väga raske leida uut tööd. Kui aga olete ettevõtte juht, on teie ettevõttel keeruline ots otsaga kokku tulla. Kui juhtute olema palgatöötaja, võib teid oodata koondamine või hakkab keegi teile  vastu töötama.

Tööd kuhjatakse teile ette palju, sest koondatute töö peab ju lõpuks keegi ära tegema. Te püüate küll hoolega, aga väsitav on see sellegipoolest. Kui tuleb tegelda raha või dokumentidega, võite kergesti mõne dokumendi kahe silma vahele jätta. Et olete loomult visa, saate ikkagi hakkama, aga see kõik võib nii teie tervisele kui suhetele halvasti mõjuda. Teil jääb oma eluks lihtsalt ajast puudu. Suhted

töökaaslastega on enam-vähem normaalsed, kuid kipute neid ülearu kritiseerima, olles samal ajal ise igasuguse kriitika suhtes äärmiselt tundlik.

Rahaline seis on muutlik, kuid oskate siiski toime tulla, sest laenamised ja riskantsed investeeringud jätate kindlasti kõrvale. Kui peaks vajalik olema mingeid finantstehinguid teha, on selleks soodsam aeg veebruaris.

On selge, et eespool kirjeldatu ei mõju just positiivselt, kuid õnneks on teil kodu. Sel aastal on kodul teie silmis väga tähtis roll, eriti aasta esimesel poolel. Olete üliaktiivne, tegemaks mis tahes muudatusi koduses elus. Võite kodu lausa tundmatuseni muuta, haarates sellesse tegevusse ka kõik teised pereliikmed. Võimalik, et teile meeldib häid sõpru vastu võtta ning korraldada male-, kabe-, bridži- või piljardiõhtuid.

On tõenäoline, et Kaljukitsed otsustavad sel aastal elukohta vahetada või endale uue kodu ehitada, eriti kui peaks olema võimalik seda teha laenu võtmata. Kui teil on aed, müttate seal mõnuga, ehitades sinna midagi originaalset või täiendades seda uute puude ja põõsastega. Mida eksootilisemad need on, seda uhkem te olete.

Suurt rõõmu teevad sel aastal lapsed või lapselapsed, eriti alates juunikuust. Suuremad lapsed on valmis kuulama teie nõuandeid, eriti kui neil peaks ees seisma õpinguvõimaluste vahel valimine.

Aasta teisel poolel suhtute lõbustustesse soosivalt, tähtsaks muutuvad koosviibimised, meelelahutused ja kultuuriüritustel osalemine.

Tervis on stabiilne, kui jätta kõrvale töistest pingetest tekkiv väsimus.

VEEVALAJA

Veevalajatele on see vabanemise aasta pärast aegu, mil nad on tundnud end kammitsetuna. Eriti aktiivseks ja heatujuliseks peaks kujunema aasta esimene pool.

Kui peaksite olema töötu või ei ole te oma tööga rahul ning soovite olukorda muuta, olete uut suunda otsides eriti aktiivne oktoobrist aasta lõpuni. Võimalik, et eespool mainitud periood toob teie varasematele otsingutele õige vastuse. Ehk asute end täiendama või otsustate mõne uue eriala omandada. Andke aga minna, tahtejõudu on teil sel aastal piisavalt. Suuremat edu võivad tuua IT-õpingud.

Kodune elu on kogu aasta, eriti juunikuust suurepärane. Võimalik, et kodu ootab teie initsiatiivil ees põhjalik uuenduskuur.

Rahaseis on muutlik. Õigem oleks hoiduda igasugusest laenamisest. Kui soovite investeerida, kasutage kindlasti kompetentse nõuandja abi. Rahalise olukorra kindlustamiseks on mõnevõrra parem aeg veebruar ja märts.

Suhtlete sel aastal elavalt sugulaste ja naabritega ning tõenäoliselt hakkate taas tegelema hobidega, mis on mingil põhjusel kõrvale jäänud. Ärgitajaks võib olla mõni sõber, kellele hiljem olete selle eest väga tänulik.

Partnerlus on kõige parem augustis. Romantilistes suhetes võib oodata kirglikke hetki septembrist poole novembrini. Te võite armuda ja alustada ka kooselu. Kui teie praegune suhe on pisut rutiinseks muutunud, toob see aeg esile kogu teie hingepõhja kogunenud rahulolematuse, mis halvemal juhul võib viia ka suhte katkemiseni. Kui vähegi võimalik, võtke pisut aega, kaalumaks, kas ikka on õige teha nii radikaalseid samme.

Kindlasti ei ole hea väljakujunenud suhteid lõhkuda pelgalt ägeduse ajel. Uskuge, teie ägedus haihtub õige pea ja siis võite tehtut sügavasti kahetseda. Püüdke oma vaidlushimu ja ägedust veidi taltsutada ning kuulake ära, mida huvitavat on teie partneril öelda.

Jälgige kogu aasta jooksul, et teie tegevus ei läheks seadusega vastuollu, ja vältige kahtlast seltskonda.

Tervis sõltub suuresti meeleolust. On võimalik, et närvilistel päevadel esineb kõhuvalu ja unehäireid. Kui tunnete, et silmad on veidi nõrgemaks jäänud, kontrollige neid kindlasti. Nii mõnigi Veevalaja otsustab ette võtta operatsiooni nägemise teravdamiseks.

KALAD

Teie ametiasjad sujuvad igati normaalselt, eriti kui teie töö on seotud loomingu, teiste eest hoolitsemise, bioloogia või aiandusega. Olete oma tegemistes aktiivne. 2. novembrist aasta lõpuni võib teil tekkida soov vahetada töökohta või olete sunnitud seda tegema. Kui nii peaks juhtuma, ei maksa meelt heita, sest see on ka hea aeg uue töökoha otsinguteks. Kui olete juhtumisi töö kaotanud, taanduvad sel ajal igasugused masendusmõtted. Tunnetate optimismi ja teate, et peagi leiate uue väljendusvõimaluse.

Hoidke korras kõik dokumendid, eriti kui juhtute olema ettevõtte juht, sest sel aastal võib teil olla kokkupuuteid maksuametiga. On võimalik, et teil tuleb tegemist kinnisvaraga, võib tekkida pärandivaidlusi.

Rahaasjade ajamiseks peaksite leidma kellegi, kes suudab säilitada kaine pilgu, sest te ei suuda tänavu rahaga mõistlikult ümber käia. Aasta esimesel poolel võib olla ootamatuid sissetulekuid: saate preemia, kingituse, päranduse, leiate lisatöö või naeratab teile fortuuna. Isegi mõne vana aarde leidmine pole võimatu. See tundub ju väga meeldiv, kuid sellise vara kohta kipub kehtima reegel: mis kergelt tuleb, see sama kergelt ka läheb. Loobite raha paremale ja vasakule, nii et kokkuvõttes võib hea seis teile isegi kahju tuua. Kui teil aga on soov investeerida, oleks igal juhul vaja konsulteerida kogenud juristiga.

Hoidke oma tegevus rangelt seaduse piirides! Teil on sel aastal oht langeda mõne petturi küüsi. Kui teete annetuse, püüdke jääda mõistlikuks ja mõelge hoolega, kellele, mis otstarbeks ja kui suure summa annetate.

Aasta teine pool toob ohtralt lävimist sugulaste ja naabritega, annate neile nõu ja olete valmis üksteist abistama.

Romantilistes suhetes olete igati soe ja hooliv, eriti pärast 11. novembrit, kuid samas ootate partnerilt, et ta teie hellusevajadust ei unustaks. Partnerit ei tasu süüdistada külmuses, pigem tehke endale selgeks, miks te tunnete, et teist piisavalt ei hoolita. August ja september võivad tuua armumise (ka senisesse partnerisse). See on õige ja hea aeg tuua oma suhtesse või abiellu uut hingamist, võtta ühiselt ette midagi romantilist.

Sel aastal võite mõnelt healt sõbralt abi saada või leida uue sõbra, kes on teile truu ja jääb teie ellu pikaks ajaks. Võimalik, et teil on suur vanusevahe.

Kodune elu ja suhtlemine lastega on sel aastal suured rõõmuallikad. Tegelete palju lastega. Kaunistate oma kodu ja aeda, võite abistada oma vanemaid või nemad teid.

Igasugune meelelahutus ja külaskäigud on teile väga meeltmööda, eriti juunis ja juulis. Korraldate ka ise pidusid ning naudite meeldivat seltskonda alati, kui selleks vähegi võimalust tekib.

Tervis teile sel aastal muret ei valmista, kui jätta arvestamata mõni väike külmetus või trauma, eriti septembrist novembrini. Kui teid kimbutab krooniline haigus, on võimalik, et saate sellele piiri panna või selle koguni välja ravida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles