Vanuritega vabatahtlikult lobisema? Ei, aitäh!

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maale otsitakse ka inimesi, kes aitaksid väikese tasu eest küttepuid tuppa tuua.
Maale otsitakse ka inimesi, kes aitaksid väikese tasu eest küttepuid tuppa tuua. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Viljandis üksi elavatele inimestele kaks aastat seltsi pakkunud mittetulundusühing Teeme laieneb maale, sest seal on abivajajaid rohkem. Abi nendeni jõudmine sõltub aga vabatahtlikest, keda esialgu pole.

Mittetulundusühing Teeme on jaanuarist alates otsinud vabatahtlikke, kes oleksid nõus maal elavatele üksikutele eakatele või teistele abivajajatele seltskonda pakkuma ja kui vaja, aitama neil mõnda lihtsamat tööd teha. Esmaspäevaks oli kavandatud tugirühma esimene koosolek, kuid et ühtki kutsutud vabatahtlikku kohale ei tulnud, jäeti see ära. Teeme juhatuse liige ja algatuse eestvedaja Epp Johani on veendunud, et inimestele tuleb vaid aega anda.

«Me ei heida meelt.Tegime selle asemel ühingu töökoosoleku ja arutasime, kuidas asjaga edasi minna. Anname endale aru, et seltsilise teenuse käimalükkamine võtabki aega,» kõneles Johani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles