Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2016/04/19/5280329t1h7a1b.jpg)
Viljandi toidukoht Isu Tuba lõpetas aprilli algul sõõrikute valmistamise, kuid viljandlased neist siiski ilma ei jää. Sõõrikuid asus valmistama osaühingu Viiratsi Pagar Ukuaru küpsetistekoda.
«Võtsime selle sõõrikuteo otseselt Isu Toalt üle,» tähendas Viiratsi Pagari juhataja Peeter Putnik. Lisaks sellele, et küpsetistekoda sai enda kätte Isu Toa sõõrikumasina, üritatakse neid seal valmistada ka päris algse retsepti järgi, millega siinne rahvas on tuttav.