Kultuuri- ja spordipreemiad ootavad kandidaate

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuuriministeeriumi logo
Kultuuriministeeriumi logo

Kultuuriministeerium ootab 10. jaanuarini kandidaate 2010. aasta Eesti Vabariigi kultuuri- ja spordipreemiate määramiseks.


Kolm kultuuripreemiat antakse pikaajalise väljapaistva loometegevuse eest ning viis eelmisel aastal avalikkuseni jõudnud väljapaistvate tööde eest.

Preemia määramise ettepanekuid võivad teha loomeliidud, senised laureaadid, kohalikud omavalitsused ning teised juriidilised isikud, kelle põhikirjas on sätestatud kultuuri- ja haridusalane tegevus.

Kaks spordipreemiat antakse elutöö eest ning kuus 2010. aasta tulemuste eest.

Preemiakandidaatide kohta võivad ettepanekuid teha ministeeriumid, maavalitsused, kohalikud omavalitsused, spordiorganisatsioonid ning teised juriidilised isikud ja asutused, kelle põhikirjas või põhimääruses on sätestatud spordialane tegevus.

Avaldused tuleb saata aadressil Kultuuriministeerium, Suur-Karja 23, 15076 Tallinn või digitaalselt allkirjastatuna preemia@kul.ee.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles