Kalastustarvete laadaga tuli kokku rohkem kui pool angerjarahast

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartumaalt eluskalu müüma tulnud Alari Ain kiitis viljandlaste ostuhuvi – esimese poole tunniga oli ta rohkem kui sajast linaskist lahti saanud ja nii jäi ülejäänud laada ajal pakkuda vaid karpi.
Tartumaalt eluskalu müüma tulnud Alari Ain kiitis viljandlaste ostuhuvi – esimese poole tunniga oli ta rohkem kui sajast linaskist lahti saanud ja nii jäi ülejäänud laada ajal pakkuda vaid karpi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval peeti Viljandi spordihoones neljandat kalastustarvete laata, mille käigus koguti raha ka Viljandi järve asustamiseks angerjatega. 

«Poole tunniga on rohkem kui sada linaskit läinud, aga karpi veel on,» hüüdis auto järelkärus püsti seisev Alari Ain veidi pärast kella 10 kahvaga tünnist uimelisi õngitsedes. Need rändasid suurde tugevasse kilekotti, kuhu balloonist hapnikku juurde lasti, ning siis, kotisuu tugevasti kinni seotud, juba ostja autosse, et varsti tolle kodutiiki sulpsatada.  

Tartumaal asuva Haaslava kalamajandi kaupa pakkuv Ain oli neljandat aastat Viljandi spordihoones peetavale kalastustarvete laadale tulnud esimest korda ega osanud seetõttu nii suurt nõudlust ette näha. «Muidu oleks linaskit rohkem kaasa võtnud,» nentis ta, kui üritus oli alles tunni jagu käinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles