Tulevik naasis Tallinnast viigiga

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeva õhtul Tallinnas Maarjamäe kunstmuruväljakul peetud Eesti jalgpalli meistrivõistluste esiliiga kohtumine Viljandi Tuleviku ja Tallinna Levadia duubli vahel andis tulemuseks 1:1 viigi.

Jalgpalli liidu uue kava järgi mängitakse sel hooajal esiliiga kohtumisi läbisegi peaaegu kõigil nädalapäevadel, sealhulgas neljapäeva õhtuti. See tekitab paratamatult küsimuse: kellele? Publikule ja amatööridest mängijatele selline graafik igatahes eriti ei sobi.

Tulevikule oli see hooaja kaheksa vooru sees juba kolmas kord neljapäeva õhtul pärast mängijate töö- või koolipäeva lõppu kodust kaugel punktide peale mängida. Meeskonna tavapärasest algkoosseisust puudus mitu mängijat ning lühike varumeeste pink piiras peatreener Aivar Lillevere võimalusi taktikalisi muudatusi teha. Tuleviku eest tegi oma esiliiga debüüdi seni klubi duubelrivistuses mänginud keskväljamees Kaido Kaljula.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles