Golfiväljakud kutsuvad tasuta mängule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti golfiklubid korraldavad pühapäeval, 17. aprillil avatud tasuta golfipäeva, et tutvustada inimestele seda põnevat mängu. Teiste seas võtab huvilisi vastu ka Niitvälja golfiklubi.

Niitvälja Golfis töötav Paul Põhi selgitab, et huvilised jaotatakse rühmadesse ning kolm või neli juhendajat tutvustavad neile demonstratsioonmängu kestel väljakuid. Saab proovida lööke ja puttamist, klubirahvas räägib treenimise võimalustest, green card’i tegemisest, võimalustest ettevõtetele ja paljust muust. Soovijad saavad lahendada golfiga seotud ülesandeid ja jagatakse auhindu. Tutvuda saab klubihoone ja kõigi väljakutega.

Pühapäeval kella 11-st on avatud kõik Eesti golfiväljakud: Niitvälja Golf, Estonian Golf & Country Club Jõelähtmel, Suuresta Golf, White Beach Golf Valgerannas, Haapsalu Golf, Saare Golf Saaremaal, Pärnu Bay Golf Links Tahkurannas, Ojasaare Golf Lääne-Virumaal ja Otepää Golf.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles