Selgusid korvpalli karikaturniiri avaringi vastased

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall
Korvpall Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile Viljandimaa spordiliidu kontoris aset leidnud maakonna korvpalli karikavõistluste loosimise tulemusena peavad avakohtumise Võhma ja Paistu meeskond.


Turniiri kaks esimest mängu on kavas järgmise nädala teisipäeval ning peale eespool nimetatud võistkondade on seal võistlustules Suure-Jaani II ja Kultuuriakadeemia.



Pärast aastaid taaselustatud maakonna karikaturniirile registreerus tänavu kümme võistkonda. Parim selgitatakse kahe miinuse süsteemis ning iga nädala teisipäeval peetakse maagümnaasiumi spordisaalis kaks kohtumist: esimene kell 18.15 ja teine kell 20. 



Erand on vaid 7. oktoober. Siis leiab Viljandi spordihoones aset kaks Eesti korvpalli karikavõistluste veerandfinaalkohtumist ning maakonna võistluste mänge ei peeta.



14. oktoobril kohtuvad esimeses mängus Aken ja Uks ja Suure-Jaani I ning teises mängus Tarvastu ja AP Mets.



Turniiri kolmas mängupäev viib vastamisi Abja ning Võhma ja Paistu kohtumise võitja, samuti Hansa Ilutulestikud ning Suure-Jaani II ja Kultuuriakadeemia kohtumise võitja.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles