Uisunädal lükkub edasi

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uisurajale ei tasu praegu minna ei uiskudega ega niisama kõndima. Eile tasandas Koit Teder rada mootorsaaniga ning täna hakatakse seda kastma.
Uisurajale ei tasu praegu minna ei uiskudega ega niisama kõndima. Eile tasandas Koit Teder rada mootorsaaniga ning täna hakatakse seda kastma. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna Viljandi järvel algama pidanud uisunädal lükkub halbade lume- ja jääolude tõttu vähemalt nädala võrra edasi.

Paksu lume tõttu on vesi jääle tunginud ning see on jäätunud kohati väga konarlikult. Mõnedel lõikudel on jää väga rabe.

Lõppeval nädalal rikkusid kolme kilomeetri pikkust rada mõned uisutajad, kes vaatamata väga halbadele jääoludele ikkagi uisutama tahtsid minna. Rajale tegid halba ka kalamehed, kes puurisid augu otse uisujääle.

Viljandi rattaklubi jätkab pingutusi, et 8. jaanuaril viia läbi teine Mulgi uisumaraton. Klubi president Loit Kivistik on kinnitanud, et uisumaraton praeguse seisuga ära ei jää.

Uisunädal on praegu kavandatud ülejärgmisele nädalale. Täiendavat infot saab Viljandi rattaklubi kodulehelt.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles