Kaupmehel hakkas odavaid kasvuhooneid müües häbi

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänapäeva kasvuhoonete konstruktsioon on nii tugev, et selle peal võiks käia kas või kümme meest korraga. Raivo Siimoni rippumist talub see suurepäraselt.
Tänapäeva kasvuhoonete konstruktsioon on nii tugev, et selle peal võiks käia kas või kümme meest korraga. Raivo Siimoni rippumist talub see suurepäraselt. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandlane Raivo Siimon on juba seitse aastat kasvuhooneid müünud, aga kui algul pakkus ta odavaid Hiina omi, siis üsna pea mõistis ta, et targem on panustada kvaliteeti.

«Esimesel paaril aastal müüsin odavaid Hiina kasvuhooneid, aga kui mu enda koduõues näidisel tuulega plaadid minema lendasid, hakkas mul häbi ning sestpeale pakun vaid korralikku kaupa,» ütleb Siimon ning lisab naljaga pooleks: «Kui tahta head ja odavat kasvuhoonet, siis tuleb osta üks hea ja teine odav.»

Oma kaupa müüb ta kodulehe kasvuhooned.com vahendusel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles