Hambakliinik müüb äri turgutamiseks oma maja

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aadressil Jakobsoni 13 on hambaid ravitud juba neli aastakümmet. Kliinik eelistaks jääda edaspidi sinna rentnikuna, aga kui hoone tulevane omanik soovib teisiti, ollakse valmis kolima mõnele muule rendipinnale.
Aadressil Jakobsoni 13 on hambaid ravitud juba neli aastakümmet. Kliinik eelistaks jääda edaspidi sinna rentnikuna, aga kui hoone tulevane omanik soovib teisiti, ollakse valmis kolima mõnele muule rendipinnale. Foto: Elmo Riig

Mõni aasta tagasi majanduslikesse raskustesse sattunud aktsiaselts Viljandi Hambakliinik on mõõnast üle saanud ning kavatseb Jakobsoni tänava maja müügist saadava rahaga ärile veelgi hoogu juurde anda.

Ettevõtte suurim aktsionär ja nõukogu esimees Epp Rebane kinnitas, et omanikud on kinnisvara müümise kohta põhimõttelise otsuse langetanud, kuid esialgu pole selgust, kellele, mis hinnaga ning millistel tingimustel see võiks minna. Küll aga rõhutas ta, et firma ei kavatse tegevust lõpetada, vaid suunab müügist teenitava tulu kliiniku arengusse.

Epp Rebase selgituse kohaselt oleks aktsionäride silmis eelistatud selline lahendus, kus maja tulevane omanik lubaks hambaarstidel rendilepingu alusel seal edasi tegutseda. Kui aga peaks juhtuma, et head hinda pakub mõni selline inimene või firma, kes tahab hoonesse rajada sootuks midagi muud, ollakse valmis kolima ka mõnele teisele rendipinnale. Nii olevat juba peetud põgusaid konsultatsioone Viljandi haiglaga, kes on sellise partneri leidmisest huvitatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles