Entusiast asub Viljandi järve angerjaid asustama

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angerjate taasasustamise projekti eestvedaja Taavi Kobin käis eile Viljandi järve vett piidlemas. Suvel päästetakse sinna lahti Viiratsi angerjakasvatuse angerjamaimud.
Angerjate taasasustamise projekti eestvedaja Taavi Kobin käis eile Viljandi järve vett piidlemas. Suvel päästetakse sinna lahti Viiratsi angerjakasvatuse angerjamaimud. Foto: Elmo Riig

Kalastusentusiast Taavi Kobin loodab annetuskampaania abiga sel suvel Viljandi järve asustada 10 000 angerjamaimu ning viie aastaga selle arvu viiekordistada. 

Kobinile kuuluvas Kalastusparadiisi poes on olnud korjanduskarp üleval paar nädalat ja sinna on kogunenud ligi 500 eurot ehk 1800 noore angerja jagu raha.

«Koostöös DAG Reklaamiga tegime 25 korjanduskarpi, mille tahame panna eri asutustesse,» rääkis Kobin. «Kõik, kel on asja vastu huvi, pöördugu minu poole Kalastusparadiisi kauplusse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles