Äsja esilinastunud Eesti mängufilmis teevad kaasa Mustla koolilapsed

Sigrid Koorep
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmi maassistseenides kaasa teinud Maarja Evert (paremal) ja Krisli Johanson
Filmi maassistseenides kaasa teinud Maarja Evert (paremal) ja Krisli Johanson Foto: Erakogu

Eile kinodesse jõudnud uues Eesti filmis «Päevad, mis ajasid segadusse» teevad kaasa ka Tarvastu gümnaasiumi õpilased Kevin Kohjus, Maarja Evert ja Krisli Johanson.

Tarvastu gümnaasiumi XI klassis õppiv Maarja Evert rääkis, et filmi sattusid Tarvastu noored kuulutuse kaudu, millega otsiti massistseenidesse osalisi. Seega mingit rolli neil filmis ei olnud, aga Antsla lähedal Triinu baaris ülesvõetud peokaadrites võib neid näha küll.

Võtted tehti mullu augustis ning Everti sõnul oli kogemus väga võimas. «Nägime, kuidas tõelist filmi tehakse ning kõik see grimm ja kostüümid – see oli nii eriline ja teistmoodi,» tähendas ta ja meenutas, et asjale lisasid jumet ka 1990. aastaid silmas pidades tehtud riietus ja kogu olustik. «Nägime tõelist kaadritagust maailma ja suhtlesima näitlejatega, kes olid väga sõbralikud ning meeleolu oli super,» meenutas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles