Suure-Jaani astus sammu ujulale lähemale (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure-Jaani kunagine kultuurimaja on tühjalt seisnud viis aastat.
Suure-Jaani kunagine kultuurimaja on tühjalt seisnud viis aastat. Foto: Marko Saarm

Suure-Jaani vald ostis sel nädalal eraomanikult 8000 euro eest vana tühja kultuurimaja, mille asemele peaks kerkima valla tervise- ja külastuskeskus koos ujulaga.

Kolmapäeval notari juures sõlmitud ostu-müügilepinguga sai vald osaühingult Kraner Investments endale Pärnu tänav 4 kinnistu. Kahekorruselises hoones oli kunagi kultuurimaja ja viis aastat tagasi kasutatud rõivaste kauplus, kuid sestpeale on see tühjalt seisnud.

Vallajuhtidel sündis plaan rajada vallakeskusesse tervise- ja külastuskeskus juba paar aastat tagasi. Mullu oktoobris lõppes arhitektuurivõistlus, millel valiti välja võidutöö. Selle järgi saab rajatava kompleksi südameks mitme basseiniga ujula, mille klaasist hoonet ümbritsevad telliskividest saunamaja,  tervisekeskus, politsei- ja kiirabimaja ning vanast depooga tuletõrjetornist ehitatav külastuskeskus.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles