Külapood võttis jalad selga ja läks uusi ostjaid otsima

Kristi Ilves
, Mulgi uudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müüjad Signe Karu (paremal) ja Heli Ukatova rõõmustavad, et Holstre rahvas on uue poe kiiresti üles leidnud ja omaks võtnud.
Müüjad Signe Karu (paremal) ja Heli Ukatova rõõmustavad, et Holstre rahvas on uue poe kiiresti üles leidnud ja omaks võtnud. Foto: Kristi Ilves

Pärna pood on tõeliselt mobiilne. Sõna otseses mõttes. Päevast päeva vuravad kaks kauplusbussi mööda kõrvalisi külasid ja toovad maarahvale kraami koju kätte. Statsionaarne kauplus pakkis aga märtsi lõpul Kärstnas seebid ja saiad kokku ning kolis Holstresse.

Vana poe sulgemine ja uue avamine käisid suisa üleöö. Nimelt lõpetas Pärna pood Kärstnas töö 27. märtsi õhtul kell seitse ja uue kaupluse avamine oli juba järgmisel päeval kell üks.

Pood kuulub osaühingule Elductum. Selle juhataja Karl Koppel ütles, et poerahva üllatus oli suur, kui nad nägid ust avades selle ees seismas üle 40 inimese.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles