Mõisa karjalautadesse kolivad spaa ja peosaal

Sigrid Koorep
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõisaaegsete Polli karjalautade tulevik paistab kaunis. Ettevõtja Vallo Nuuter plaanib maakivist hooned ümber ehitada sedaviisi, et seal saaks pidusid pidada, ööbida ja spaamõnusid nautida.
Mõisaaegsete Polli karjalautade tulevik paistab kaunis. Ettevõtja Vallo Nuuter plaanib maakivist hooned ümber ehitada sedaviisi, et seal saaks pidusid pidada, ööbida ja spaamõnusid nautida. Foto: Elmo Riig

Karksi vallavalitsus kiitis heaks osaühingu Nuvalo plaani ehitada kunagised Polli mõisa karjalaudad ümber kõrtsiks, majutushooneks ja spaaks. 

«Selline mõte on küll,» tõdes Nuvalo asutaja ja juhatuse liige Vallo Nuuter, kes on kolme suure maakivihoone omanik läinud sügisest.

Vallavalitsuse märtsikuu istungil määrati hoonete projekteerimistingimused ja kasutusotstarbe muutmine ning uue omaniku sõnul on soov hakata kõige nutusemas seisus olevat lauta uueks ehitama juba mais.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles