Vilistlased saavad võõras koolis kokku (1)

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti ettevõtlike naiste assotsiatsioon tegi algust noortele mõeldud teavitustegevusega «Eneseväärtustamine on Sinu esimene töö» ning külastab ka Viljandi Gümnaasiumi.
Eesti ettevõtlike naiste assotsiatsioon tegi algust noortele mõeldud teavitustegevusega «Eneseväärtustamine on Sinu esimene töö» ning külastab ka Viljandi Gümnaasiumi. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandis leiab järgmisel laupäeval aset omalaadne kokkutulek. Ühe kooli vilistlased kohtuvad hoopis teises koolis, kuhu neist enamiku jalg astunud pole.

Jakobsoni gümnaasiumi matemaatika-füüsika süvaõppe vilistlaste tavapäratu kokkutulek leiab aset Viljandi gümnaasiumis. Kokkutulekud hakkavad ka edaspidi seal olema, vähemalt esialgu. 

Sellel kõigel on aga oma põhjus. Viljandi gümnaasiumi matemaatikaõpetaja Malle Eglit selgitas, et matemaatikat ja füüsikat süvitsi õppinuil on seljataga kolm koolivahetust.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles