Lumerohke talv äratab Sakala maratoni ellu

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Esimest korda sel sajandil saab taas Viljandi ümbruses suusamaratoni sõita, sest Holstre-Polli tervisekeskuse eestvõttel korraldatakse 12 aasta pikkuse vaheaja järel taas Sakala maratoni.

Maratoni start antakse 15. jaanuaril kell 11 Holstre-Polli tervisekeskuse juures asuvalt suusastaadionilt. 40 kilomeetri pikkune klassikalises tehnikas sõidetav maraton kulgeb üle põldude Viljandisse, seejärel teevad suusatajad mööda terviserada ringi ümber järve ja suunduvad Holstre-Polli tagasi.

Osalema lubatakse kõik soovijad, kes on sündinud vähemalt 1996. aastal. Startijad peavad arvestama ka sellega, et maratoni finiš on avatud kella 17-ni.

Viimati oli Sakala maraton 1999. aasta märtsis. Toona sõideti Holstre-Polli ümbruses 15 kilomeetri pikkust ringi kaks korda ning võitis äsja universiaadil võistelnud Egert Ispert. Toona startis 32 suusatajat, kellest finišeerus 26.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles