Linnapea: Viljandi võimuliit ei lagune

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Jents
Kalle Jents Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnapea Kalle Jents kinnitas täna volikogus, et Keskerakonna juhi Edgar Savisaare ümber lahvatanud skandaal ei murenda Viljandi võimuliitu.

“Mina olen vestelnud abilinnapea Rein Triisaga ning tema on öelnud, et ei toeta Edgar Savisaare tegevust,” lausus Jents volikogu ees. Rein Triisa seda lauset ei kommenteerinud.

Sotsiaaldemokraatide hulka kuuluv Länts küsis linnapealt, et kas pärast seda kui Keskerakonna Viljandimaa piirkonna juhatus avaldas Edgar Savisaarele oma toetust ning leidis, et tegemist on Reformierakonna eestvedamisel algatatud nõiajahiga Keskerakonna ja selle juhi vastu, on võimuliit lagunemas. Länts viitas ka sellele, et avalduse teinud juhatusse kuuluvad Viljandi volikogu liige Ülle Lumi ja linnavalitsuse liige Helmut Hallemaa.

“Üks asi on erakonna juhi tegevus ja teine asi kohalike inimeste tegevus,” leidis Jents. “Meie linnavalitsuse koosseisus olijaid pole põhjust umbusaldada,” viitas linnapea kohalikele keskerakondlastele.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles