Uiskudel molekulaarbioloog

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eve Naanuri
Eve Naanuri Foto: Kristi Kivestu

Kui Eve Naanuri kaks aastat tagasi Viljandis kanda kinnitas, lõid iluuisutajate silmad särama. Lõpuks ometi oli heal tasemel treener käepärast võtta. Kellelgi polnud aga õrna aimugi, et neid asub juhendama doktorikraadiga geneetik.

Viljandisse tõi Eve Naanuri isiklik elu, kohtumine Viktor Naanuriga, kellest sai tema abikaasa. Kohtumist kirjeldades ütleb mees: «Nagu tihti elus, mängis meiegi tutvumise puhul peamist rolli suur juhus ehk üks paar aastat tagasi Facebookis kirjutatud «hei-hei».»

Rakvere ligidalt maakohast pärit Eve elus oli iluuisutamine tähtsal kohal juba lapsepõlvest peale. Vene ajal näidati selle ala võistlusi teleris õige sageli ning alati istus väike Eve siis, nina vastu ekraani, ning üritas hiljem nähtut järele teha. Õnneks olid sel ajal veel ka korraliku pakasega talved ja looduslik jää alati käepärast. Uisutreeninguid maal ei olnud ja oskused tulid omal käel katsetades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles