Elektrikapikratid käisid foori kallal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teedel on soodsad tingimused libeduse tekkeks.
Teedel on soodsad tingimused libeduse tekkeks. Foto: Elmo Riig

Nädala teisel poolel on Viljandi tänavavalgustite kustutajad taltunud, kuid veel teisipäeva õhtul suutsid nad pimendada Riia maantee ja vähemalt ühe valgusfoori.

Viljandi Veevärgi juht Toomas Porro tunnistas, et pärast kolmapäevases Sakalas olnud artikli ilmumist pole elektrikappide kallal urgitsemist märgatud, kuid sellele eelnenud paaril nädalal olid veefirma elektrikutel käed-jalad tööd täis, sest igal õhtul lülitati linna 46-st tänavavalgustuse elektrikapist vähemalt kahes elekter välja.

Porro selgitusel algasid mured juba sügisel, kuid kulmineerusid kevade hakul. Paharettide tegevus lasi aimata, et neil on spetsiaalne elektrikappide avamise võti ning nad teavad, milline kaitse tuleb välja lülitada. Pealtnägijate sõnul askeldasid elektrikappide kallal kesklinnas elavad poisikesed, kes liikusid ringi jalgratastel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles