Suvel teeb väravad valla üle saja talu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pajumäe talu kostitas mullu suvel avatud talude päeval külalisi eheda talutoiduga. Tänavu avab Pajumäe samuti oma uksed.
Pajumäe talu kostitas mullu suvel avatud talude päeval külalisi eheda talutoiduga. Tänavu avab Pajumäe samuti oma uksed. Foto: Elmo Riig / Sakala

Mullu juulis esimest korda korraldatud ja konkursi «Suhtekorralduse auhind 2015» parimaks projektiks tunnistatud üle-eestilist avatud talude päeva peetakse tänavu 24. juulil ja ettevalmistused selleks on juba alanud. 

«Avatud talude päevaga soovime tutvustada tänapäevast põllumajandust ja anda inimestele vahetu maaelukogemuse. Paljudel peredel pole ju tänapäeval enam maavanaemasid ja -vanaisasid, kelle juures lapsed lehmi-lambaid näeksid ja talutöid õpiksid,» ütles maaeluministeeriumi avalike suhete osakonna juhataja Kristo Mäe.

Kui mullu tollel päeval võttis üle Eesti külalisi vastu peaaegu 150 talu, siis tänavu, ligi kuu aega enne registreerimise lõppu, on juulis asetleidvaks ürituseks end kirja pannud üle saja talu ja põllumajandusettevõtte. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles