![Kõpu kõrtsitalu perenaine Piret Junalainen meisterdas Itaalia hõnguga söögikohas ravioole. Tema toimetamist jälgis huviga Väino Luik.](http://f9.pmo.ee/oC4d8aCzBuSPTg0DXsCLjANQ_zs=/1442x0/filters:format(webp)/nginx/o/2016/03/28/5205879t1h4867.jpg)
Laupäeval olid Viljandimaal ja Pärnumaal Rohelise Jõemaa koostöökogu piirkonna üritusel «Kaks kohviringi ümber Soomaa» avatud 31 ühepäevakohvikut. Neist kõige popimad pakkusid rüüpeks Itaalia veini või Eesti siidrit.
Laupäeval olid Viljandimaal ja Pärnumaal Rohelise Jõemaa koostöökogu piirkonna üritusel «Kaks kohviringi ümber Soomaa» avatud 31 ühepäevakohvikut. Neist kõige popimad pakkusid rüüpeks Itaalia veini või Eesti siidrit.
Endisele vallavanemale Tõnu Kiviloole kuuluvas Kõpu kõrtsitalus oli küllaga itaaliapärast hõngu, kõlas selle maa muusika ning perenaine Piret Junalainen meisterdas ravioole. Iga söögisaalis istuja võis jälgida, kuidas emand leti ette asetatud laual selleks spetsiaalse pastamasinaga üliõhukest tainast valmistas.