Mõisakülast saab korraliku maja üliodavalt

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See maja on hetkel müügis 15 tuhande euroga.
See maja on hetkel müügis 15 tuhande euroga. Foto: Erakogu

Viljandimaa lõunapoolses küljes, Läti piiri lähistel asuvas Mõisakülas on korterid ja majad müügil hinnaga, millest suuremates keskustes võib ainult unistada.

Mõisaküla linnavolikogu otsustas äsja panna enampakkumise korras müüki endale kuuluva korteri. Selle alghind on linnapea Ervin Tambergi sõnutsi 600 eurot. Korteris on üks suur tuba ja köök, vesi ja tualett on olemas. „Korter vajab väikest remonti,“ sõnas linnapea. 

Linnast leiab huviline ka ülisoodsa hinnaga maju. Praegu on Tambergi teada müügil kümmekond maja hinnaga alates 10 000 eurot. „Usun, et nad on ka täitsa normaalses korras, saaks kohe sisse kolida,“ märkis ta.

Tambergi sõnutsi on väikelinnas elades palju plusse. „Siin on vaikne ja turvaline ning loodus on puhas,“ lausus ta. Keskustest kaugel asuva ja nappide töökohtadega linnake on pärast Eesti taasiseseisvumist kiirelt kuhtunud, ametlikult elab seal hetkel üle 800 inimese. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles