Priit Toobalil on müüki mineva Kildu kooliga suured plaanid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et käimas on koolivaheaeg, olid eile Kildu koolimaja uksed lukus. Küll aga võivad müüki mineva hoone ümber uudistajad veenduda, et see vajab omajagu kõpitsemist.
Et käimas on koolivaheaeg, olid eile Kildu koolimaja uksed lukus. Küll aga võivad müüki mineva hoone ümber uudistajad veenduda, et see vajab omajagu kõpitsemist. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui Suure-Jaani kooli Kildu õppekoha lapsed hakkavad sügisel tarkust taga ajama Vastemõisa rahvamajas, siis tühjaks jääva haridustempli üks võimalik ostja on Priit Toobal, kes on käinud kohalikule rahvakogule juba oma äriplaani tutvustamas.

Suure-Jaani vallavanem Tõnu Aavasalu kinnitas, et Keskerakonna peasekretär Priit Toobal soovib Kildu koolimaja uueks omanikuks saada. Kuigi lisaks temale on 50 000-eurose alghinnaga müüki mineva hoonekompleksi vastu huvi ilmutanud veel kaks võimalikku ostjat, on Toobali plaan Aavasalu sõnul kõige tõsiselt võetavam.

Priit Toobal on käinud hobuste ja turismiga seotud äriplaani Kildu külade ühenduse liikmetele tutvustamas isegi kaks korda. «Tema äriplaan on väga huvitav. Õnnestumise korral tooks see Kildule ja Suure-Jaani vallale kindlasti tuntust juurde ning tekiksid ööbimiskohad,» lausus Aavasalu. Seda enam et Kildu asub Soomaa serval ja seal on turismitaludega seis kehv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles