Noorpoliitikud kingivad peaministrile kuuldeaparaadi

Rannar Raba
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits ("Postimees")

Rahvaliidu noored eesotsas viljandlase Monika Kuzminaga kingivad peaminister Andrus Ansipile kuuldeaparaadi ja kutsuvad teda üles valitsusjuhi kohalt tagasi astuma.


Äsja avalikustatud pressiteate kohaselt peavad Rahvaliidu noored murettekitavaks peaministri hoolimatut suhtumist riigijuhtimisse ja kingivad talle aparaadi, mis aitab kuulda inimeste arvamust.

«Valitsusjuhi ülbe käitumine on viinud Eesti tõsise kriisi lävele. Paraku on peaminister Ansip olnud kurt nii ekspertide kui ettevõtjate, põllumeeste ja teiste kodanikuühenduste ettepanekute suhtes. Soovime selle kingitusega rõhutada vajadust hakata kuulda võtma ühiskonna esindajate arvamust. Vaid inimesi kuulates ja kaasates on võimalik leida lahendus,» rääkis Rahvaliidu noorte juht Monika Kuzmina, kes kuulub ainsa oma erakonna esindajana ka Viljandi linnavolikogusse.

Rahvaliidu noorte hinnangul peaks peaminister tippjuhina olema noortele eeskujuks. Paraku on Ansipi kesine panus nii riigieelarve koostamisse kui ka selles osalevate erakondade vahel tasakaalu loomisse taunimist väärt, leiavad nad.

«Noored ootavad riigijuhtidelt ärakuulavat, ausat ja hoolivat käitumist. Kes seda ei suuda, ei tohiks poliitikas olla,» selgitas Kuzmina. «Loodetavasti aitab meie kingitud kuuldeaparaat Ansipil nüüd kuulda ühiskonnast kostvat arvamust, et aeg on tagasi astuda. Eesti väärib paremat peaministrit!»

Kuuldeaparaat saadetakse täna Ansipile tähitud kirjaga tööaadressile.

Mittetulundusühing Rahvaliidu Noored on poliitikahuviliste noorte klubi, mis ühendab üle 3800 noore üle Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles