Tähe maja jätkab Aasia-päraselt

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoolimata sellest, et maja seinte veeres seisavad veel tellingud, loodavad uued rentnikud avada restorani juba oktoobri algul.
Hoolimata sellest, et maja seinte veeres seisavad veel tellingud, loodavad uued rentnikud avada restorani juba oktoobri algul. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Viljandis kunagises Tähe kino majas gaasiplahvatuse järel suletud Aasia restorani Silk Road ruumides avab uksed uus ida köögile keskendunud toitlustusasutus.


Kuigi ka edaspidi pakutakse seal Aasia toitu, on tegu siiski vaid kokkusattumusega, sest kaht ettevõtet ei seo miski.


Restoran hakkab kandma nime Aroma nagu selle hiljuti Jõhvis avatud sõsarettevõte. Mõlemad restoranid kuuluvad osaühingule Tirumala, mille omanikud on abielupaar Anna Lavu ja Vamsi Krishna.

Ettevõtjatele kuulub ka osaühing Lavu ja Ka, mis alustas restoraniäri kuus aastat tagasi. Praegu tegutsevad selle osaühingu nime all Kuldne Draakon Tallinnas ning Asian Village ja Lemon Grass Pärnus.

«Pakume India, Hiina ja Tai roogi, mida hakkavad valmistama parimad asjatundjad,» sõnas Vamsi Krishna, kelle jutu järgi on kõik firma kokad pärit tema kodumaa India hea mainega restoranidest.
Maja omanikuga on üürileping sõlmitud ning ettevõtjad loodavad uksed avada juba oktoobri esimesel nädalal.

«Me anname endast parima, kuid kõik sõltub sellest, kui kiiresti saame tegevusloa,» ütles ärimees. Uued rentnikud on muutnud restorani siseilmet ja suurendanud saali, et luua väike tantsuplats.

Mai lõpul Tähe majas olnud gaasiplahvatuse tekkepõhjusi uuris mõnda aega ka politsei. Ekspertide hinnangul polnud tegu kellegi tahtliku tegutsemisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles